Общи условия


Настоящите "Общи условия" уреждат взаимоотношенията между memoribg.com. (наричан по-долу ПРОДАВАЧ) от една страна и потребителите(КЛИЕНТИТЕ) на електронни (интернет) страници и услуги, намиращи се на домейн memoribg.com (наричан за краткост сайт). Тези условия обвързват всички потребители, които с маркирането на всеки един обект, линк или бутон, разположени на страниците на memoribg.com (с изключение на линка към настоящите "Общи условия") се съгласяват, изцяло приемат и се задължават да спазват тези "Общи условия".
 
РЕГИСТРАЦИЯ
Можете да поръчате от memoribg.com като гост или като регистриран потребител.
За да се регистрирате трябва да изберете уникално потребителско име или и-мейл адрес и парола, както и да посочите адрес за доставка, име и фамилия, e-mail, телефон за връзка, при което Вашите данни ще бъдат запаметени в нашата система. След успешна регистрация и съхраняване на Вашите данни в системата, при всяка нова поръчка Вие ще имате възможност да промените адреса за доставка и личните си данни, както и да посочите Ваш представител, който да приеме поръчката – ако това е необходимо. При маркиране на полето "Съгласен съм с "Общите условия"”, Вие правите електронно изявление по смисъла на Закона за електронния документ и електронния подпис, с което потвърждавате че сте запознат  и приемате настоящите условия.
 
ПОРЪЧКА
Можете да поръчате от memoribg.com 24ч. в денонощието, включително в събота и неделя и официални празници. Всички поръчки направени до 16.30ч. се обработват и изпращат във същият ден. Всички поръчки направени след 16.30ч. се обработват и изпращат на следващият работен ден. При финализиране на Вашата поръчка имате възможност да прегледате продуктите, които сте избрали, както и информацията за доставка и връзка с Вас – и при нужда да направите корекции. Ще бъдете уведомени чрез имейл за получаването, потвърждаването и изпращането на Вашата поръчка. Потвърждаването на всяка ПОРЪЧКА става чрез имейл, с което поръчката се счита за активна и постъпила за обработка. В случай, че има проблем с наличностите по Вашата поръчка, наш оператор ще се свърже с Вас за уточнение. Във всеки един момент можете да проверявате статуса на Вашата поръчка във Вашия профил в memoribg.com.
 
ЦЕНА НА ПОРЪЧКАТА
Крайната дължима сума представлява сбор от всички отделни продукти, които сте поръчали, плюс цената за доставката.
 
ДОСТАВКА НА ПОРЪЧАНИ СТОКИ
Поръчките се доставят до 2 ( два) работни дни от момента на потвърждаването им (забавяне до 4 (четири) работни дни може да има за отдалечени населени места). memoribg.com  ползва услугите на куриерски фирми "Еконт" и "Спиди".
 
ПРОБЛЕМИ ПРИ ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА
Възможни проблеми при осъществяване на поръчката:
  • Един или повече от поръчаните артикули не е наличен: при такива обстоятелства представител на memoribg.com ще се свърже с Вас във възможно най-кратки срокове.
  • Адресът за доставка/плащане е непълен или погрешен
  • Погрешен телефон за връзка с клиента
     
МЕТОДИ ЗА ПЛАЩАНЕ
  • Наложен платеж (при получаване на стокaта) – плащате цялата дължима сума на куриера при получаване на поръчката;
  • Плащане по банка;